ساندویچ گوشت و پنیر
ساندویچ گوشت و پنیر
ساندویچ گوشتطرز تهیه و پخت ساندویچ گوشت و پنیر ایتالیایی خوشمزه و مجلسی با سس مخصوص ، یک غذای خوشمزه و مناسب برای کودکان و جشن های کوچک خانوادگی .
مواد لازم برای ۱۲ نفرمواد لازم برای تهیه ساندویچ گوشت
- ۱٫۳۰۰ کیلوگرم گوشت بدون استخوان
- ۱ عدد پیاز خرد شده
- ۱ فنجان سس ایتالیایی بدون چربی
- ۱ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
- ۱۲ عدد نان همبرگر
- سه چهارم فنجان پنیر ایتالیایی یا پنیر موتزارلا
- سه چهارم فنجان فلفل دلمه قرمز سوخاری شده
- سه چهارم فنجان برگ ریحان تازه
طرز تهیه ساندویچ گوشت و پنیر
گوشت بدون استخوانی که در اختیار دارید اگه چربی داره ، چربی ها رو ازش جدا کنید ، گوشت را به چند قسمت برش دهید تا راحت تر بپزه و داخل آرامپز گذاشته ، به گوشت ، پیاز و سس هم اضافه کنید برای پخت گوشت به آرامی باید ۱۰ تا ۱۲ ساعت زمان بگذارید ، اگر حرارت بالا را انتخاب کنید ۵ یا ۶ ساعت برای نرم شدن گوشت کافیست .🥩 وقتی گوشت ها پخته شدند آن ها را از سس بیرون بیاورید و روی تخته تمیز بگذارید ، فراموش نکنید مایع سس ، که گوشت در آن پخت را دور نریزید و نگه دارید .
سپس گوشت را به وسیله چنگال ریش ریش کنید ، دوباره گوشتها را به همراه پیاز داخل آرامپز برگردانید مقداری سرکه را هم اضافه کنید روی حرارت زیاد به مدت یه ربع گذاشته و درب ظرف را ببندید ، بعد از پانزده دقیقه یک عدد نان همبرگر را بردارید گوشت ها را به همراه فلفله دلمه هایی که از قبل سرخ ، و ریحان های که خرد شده است بریزد روی آن پنیر بگذارید و نان دیگر را رویش قرار دهید ، وقتی خواستید سرو کنید ، مایه سس را که نگه داشتید گرم کنید و کنار بشقاب ساندویچ خوشمزه قرار دهید .