خورش ماهی
خورش ماهی
خورش ماهیطرز تهیه و پخت خورش ماهی بندری خوشمزه و مجلسی با رب گوجه و تمر هندی ، روغن ماهی قدرت بهبود بیماریها را در خود دارد. در واقع مصرف منظم این روغن لنفوسیتهای B را تقویت میکند که مسئول مقابله با تهاجمات ویروسها و باکتری هاست.
مواد لازم برای خوراک دو نفرمواد لازم برای تهیه خورش ماهی
- ماهی پاک و تکه شده ۴۰۰ گرم
- گوجه فرنگی پوست گرفته و ریز خرد شده ۲ عدد
- پیاز متوسط ریز خرد شده ۱ عدد
- سیر له یا کوبیده شده ۴ حبه
- رب خرما ۲ قاشق غذاخوری
- تمرهندی صاف شده ۱/۴ پیمانه
- رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سرپر
- نمک زردچوبه فلفل سیاه به میزان دلخواه
- فلفل قرمز ادویه ماهی به میزان دلخواه
- روغن به میزان لازم
طرز تهیه خورش ماهی
برای تهیه این خورش مقوی و خوشمزه ابتدا ماهی رو به تکه های مساوی برش بزنید و داخل آب نمک به مدت یک ساعت بزارید بمونه ، سپس آبکشی کنید و کنار بگذارید تا آبشون بره . ماهی ها رو در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید ، سپس یک عدد پیاز از قبل خرد شده را به همراه سیر له شده در روغن تفت دهید وقتی سرخ شد ، ادویه ها و گوجه فرنگی خرد شده را هم اضافه کرده و با هم تفت دهید رب خرما و تمبر هندی را در کمی آب حل کنید که اگه غلیظن کمی رقیق بشه ، سپس کمی آب اضافه کرده و اجازه دهید به جوش بیاید ، حرارت را کم کنید ، تا سس کمی جابیفتد ، سپس ماهی های سرخ شده را داخل سس در حال جوش قرار دهید و بیست دقیقه صبر کنید که خورشت شما آماده شود . این خورشت ماهی خوشمزه را با یه دمی کته خوش عطر ایرانی سرو و نوش جان کنید . 😋👌
نکته : اگر رب خرما در دسترستون نبود میتونید هسته چند عدد خرما را بیرون بیارید و خرما ها را در آب گرم خیس کنید و خوب له کنید . اگه گفتم ماهی ها رو در آب نمک قرار دهید بخاطر این بود که نمک به خورد ماهی بره ، و دیگه نیازی نیست به خورشت نمک اضافه کنید .🧂میتونید موقع سرو از گشنیز خرد شده استفاده کنید ..😋