خورش ماهی

خورش ماهی هندی خورش ماهی اهوازی خورش ماهی با رب انار

خورش ماهی

طرز تهیه و پخت خورش ماهی بندری خوشمزه و مجلسی با رب گوجه و تمر هندی ، روغن ماهی قدرت بهبود بیماری‌ها را در خود دارد. در واقع مصرف منظم این روغن لنفوسیت‌های B را تقویت می‌کند که مسئول مقابله با تهاجمات ویروس‌ها و باکتری هاست.

مواد لازم برای خوراک دو نفر

مواد لازم برای تهیه خورش ماهی

  • ماهی پاک و تکه شده ۴۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی پوست گرفته و ریز خرد شده ۲ عدد
  • پیاز متوسط ریز خرد شده ۱ عدد
  • سیر له یا کوبیده شده ۴ حبه
  • رب خرما ۲ قاشق غذاخوری
  • تمرهندی صاف شده ۱/۴ پیمانه
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سرپر
  • نمک زردچوبه فلفل سیاه به میزان دلخواه
  • فلفل قرمز ادویه ماهی به میزان دلخواه
  • روغن به میزان لازم
دستور پخت

طرز تهیه خورش ماهی

برای تهیه این خورش مقوی و خوشمزه ابتدا ماهی رو به تکه های مساوی برش بزنید و داخل آب نمک به مدت یک ساعت بزارید بمونه ، سپس آبکشی کنید و کنار بگذارید تا آبشون بره . ماهی ها رو در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید ، سپس یک عدد پیاز از قبل خرد شده را به همراه سیر له شده در روغن تفت دهید وقتی سرخ شد ، ادویه ها و گوجه فرنگی خرد شده را هم اضافه کرده و با هم تفت دهید رب خرما و تمبر هندی را در کمی آب حل کنید که اگه غلیظن کمی رقیق بشه ، سپس کمی آب اضافه کرده و اجازه دهید به جوش بیاید ، حرارت را کم کنید ، تا سس کمی جابیفتد ، سپس ماهی های سرخ شده را داخل سس در حال جوش قرار دهید و بیست دقیقه صبر کنید که خورشت شما آماده شود . این خورشت ماهی خوشمزه را با یه دمی کته خوش عطر ایرانی سرو و نوش جان کنید . 😋👌

نکته : اگر رب خرما در دسترستون نبود میتونید هسته چند عدد خرما را بیرون بیارید و خرما ها را در آب گرم خیس کنید و خوب له کنید . اگه گفتم ماهی ها رو در آب نمک قرار دهید بخاطر این بود که نمک به خورد ماهی بره ، و دیگه نیازی نیست به خورشت نمک اضافه کنید .🧂میتونید موقع سرو از گشنیز خرد شده استفاده کنید ..😋

 

آخرین بروز رسانی در : شنبه 12 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.