طرز تهیه خورشت ماست مجلسی اصفهان شام ۴ نفره ساده و سریع
طرز تهیه خورشت ماست
طرز تهیه خورشت ماست خانگی خوشمزه و مجلسی برای ۴ نفر، غذایی سنتی و اصیل مخصوص شهر اصفهان.برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورشت ماست در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت گردن | ۳۰۰ گرم |
ماست چکیده شیرین | ۲ کیلوگرم |
پودر قند | ۱ پیمانه |
زعفران | به مقدار لازم |
پیاز | ۱ عدد |
گردو | به مقدار لازم |
طرز تهیه خورشت ماست
مرحله ۱
پیاز ها را درون قابلمه ریخته گوشت گردن را هم اضافه میکنیم همراه با نمک و زردچوبه و مقداری آب اجازه میدهیم تا با حرارت ملایم بپزه، زمانی که گوشت شما له له شد بطوری که از استخوان جدا شود.
مرحله ۲
گوشت را با یک گوشت کوب چوبی و درون یک کاسه مسی بکوبید،گوشت را باید بکوبید در حدی که کشدار بشه، ماست را از یک شب قبل کیسه میکنیم تا آب ماست کاملا گرفته شود حالا ماست را با زعفرانی که غلیظ دم کرده ایم مخلوط میکنیم.
مرحله ۳
ماست و گوشت را با هم مخلوط میکنیم حالا به این مخلوط پودر قند را هم اضافه کنید مواد را بخوبی با هم بکوبید تا کاملا یکدست شود، مقدار پودر قند به ذائقه شما بستگی داره، در پایان به خورشت کمی گردوی خرد شده اضافه کنید.
مرحله ۴
خورشت را برای یک شب تا صبح درون یخچال قرار دهید تا حسابی جا افتاده شود. در پایان خورشت ماست آماده شده را با زرشک، خلال بادام و پسته تزیین نمایید.در هنگام اضافه کردن زعفران دست و دلباز باشید.زعفران را میتوانید ساییده شده هم اضافه کنید.
مرحله ۵
این خورشت یک نوع دسر و پیش غذا قبل از مصرف نهار و یا شام میباشد و مانند خورشت های دیگر با برنج سرو نمیشود. بجای گوشت گردن از مرغ هم میتوانید استفاده کنید. برای عطر غذا و در صورت تمایل از مقدار کمی گلاب هم میتوانید استفاده نمایید .