طرز تهیه نان شلشلو

طرز تهیه نان شلشلو

نان سنتی لاری غذای مخصوص استان های جنوبی هرمزگان و بوشهر ، مهیاوه نوعی سس است که از ترکیب ماهی متوتا و ادویه های مخصوص تهیه می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان شلشلو در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه نان
آردسه پیمانه
شیرخشکسه ق غ
شکرسه ق غ
مایه خمیریک ق غ
زردچوبهیک ق م
پودر رازیانهیک ق م
نمککم
روغنیک چهارم لیوان
آب ولرمبه میزان لازم
سس مهیاوه(اختیاری)

طرز تهیه نان شلشلو

مرحله ۱

آرد را با شیر خشک مخلوط نموده و بخوبی هم میزنیم در همین حال شکر را به آرد اضافه میکنیم پس از انجام این کار نمک و زردچوبه و پودر رازیانه را به آرد اضافه میکنیم مواد را بخوبی مخلوط کرده تا کاملا یکدست شود.

مرحله ۲

در مرحله بعد مایه خمیر را هم با آرد اضافه میکنیم . پس از آن روغن را به مایه اضافه کرده در پایان از آب ولرم استفاده میکنیم تا خمیر نسبتا رقیقی داشته باشیم.حالا مایه خمیر را برای مدت زمان یک ساعت در جای گرم قرار میدهیم تا خمیر ور بیاد و حجم آن دو برابر شود.

مرحله ۳

یک تابه نسوز را بر روی اجاق قرار داده کف آنرا چرب کرده و زمانی که روغن داغ شد از مایه خمیر برداشته و آنرا کف تابه پهن میکنیم زمانی که حباب زد نان را میچرخانیم و طرف دیگر آنرا میپزیم.میتوانید این نان مقوی را همراه با چای شیرین میل نمایید.

مرحله ۴

برای تهیه این نان سنتی خوشمزه از تخم مرغ و زعفران هم میتوانید استفاده نمایید . در تهیه نان شلشلو از سیر هم میتوان استفاده کرد . استفاده از روغن برای تهیه این نان اختیاری میباشد. بهتر است از آرد سفید استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 22 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.