کوکو شکم پر با مرغ
کوکو شکم پر با مرغ
کوکو شکم پر با مرغطرز تهیه و پخت کوکو شکم پر با مرغ مجلسی و خوشمزه خانگی به روش رستورانی و حرفه ای ، یک غذای نونی خوش طعم و بسیار مقوی مخصوصا برای جوانان و افرادی که به باشگاه های بدنسازی میروند .
مواد لازم برای ۸ تا ۹ عدد کوکومواد لازم برای تهیه کوکو شکم پر با مرغ
- سیب زمینی ۳ عدد
- پیاز ۱ عدد
- فیله مرغ ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
- فلفل دلمه ای نصف عدد
- تخم مرغ ۲ عدد
- نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به میزان لارم
- رب گوجه به میزان لازم
طرز تهیه کوکو شکم پر
این کوکو را می توان هم به عنوان پیش غذا هم غذای اصلی سرو کرد . برای تهیه کوکوی خوش مزه ، ابتدا باید سیب زمینی ها را آبپز کنید ، مواد داخل شکم کوکو دل بخواهی میباشد . برای تهیه مواد داخل شکم کوکو ابتدا پیاز را خرد کنید وتفت دهید سپس فیله مرغ را خرد کرده و به پیاز های خرد شده اضافه کنید و همراه با هم تفت دهید بعد از آن فلفل دلمه های خرد شده ونمک وزرد چوبه ، فلفل را اضافه کنید . سیب زمینی های پخته شده که اکنون سرد شدند را پوست بگیرید .
در مرحله بعد آن ها را رنده کرده تا به صورت پوره در بیاید ، مقداری نمک و فلفل و پابریکا و زردچوبه را اضافه کنید ، تخم مرغ را شکسته و مخلوط کنید اگر احساس میکنید مواد کوکو شل است کمی آرد اضافه کنید ، کمی دست خود را چرب کرده تامواد به دستتان نچسبد ، یک مقدار از مواد سیب زمینی برداشته وسطش مواد گوشتی را قرار دهید و کوکو را بپیچید و پهن کنید وداخل روغن داغ در تابه بچینید و با حرارت ملایم رو به کم سرخش کنید تا کاملا پخته شود ، بهتر است کوکوها را پس از سرخ کردن روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن آن گرفته شود . کوکو مجلسی را می توانید با سس خردل یا سس گوجه سرو کنید .