کوفته کباب

کوفته کباب ترکی کوفته کباب افغانی کوفته کباب یزدی کوفته کباب لبنانی

کوفته کباب

طرز تهیه و پخت کوفته کباب ترکی مجلسی و خوشمزه خانگی به روش استانبولی ، یکی از آسان ترین روش ها برای پخت یک کباب خوشمزه و خانگی با طعمی فوق العاده و دلچسب .

مود لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه کباب ترکی

  • گوشت چرخ کرده گوسفندی ۴۰۰ گرم
  • حبه سیر ۲ عدد
  • پیاز رنده شده ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر زیره سبز ۱ ق غ
  • جعفری خرد شده ۲ ق غ
  • سماغ ۲ قاشق چایخوری
  • نمک ۱ ق چ
  • فلفل قرمز ۱ ق چ
  • فلفل سیاه ۱ ق چ
دستور پخت

طرز تهیه کوفته کباب

برای تهیه و طبخ یک کباب ترکی خوشمزه و عالی و برای شروع طبخ به چند حبه سیر شما نیاز دارید ، برای آنکه طعم سیر به خوبی چاشنی کباب شود ، سیرها را با لبه صاف یک چاقو له نمایید . سیرها را در یک ظرف بزرگ همراه با گوشت ، پیاز ، جعفری مخلوط کنید زمانی که مواد با هم کاملا یکدست شدند فلفل سیاه و فلفل قرمز ، زیره و نمک را به مواد اضافه کنید و حسابی با هم ورز دهید تا ادویه کاملا بخورد مواد برود . گوشت ها را باید با کف دستتان به صورت کوفته قلقلی در بیاورید ، کوفته ها را روی یک تخته صاف و مسطح کمی فشار دهید ، سپس آن ها را به سیخ بکشید و آن ها را با روغن چرب کنید

در مرحله بعد شما باید تابه گریل را چند دقیقه روی شعله متوسط اجاق قرار دهید تا داغ شود و بعد از آن سیخ های کباب را در تابه بچینید و هر سمت آن ها را ۴ دقیقه طبخ کنید ، از اینکه کباب ها را بلافاصله بگردانید خودداری کنید چون که ممکن است به خوبی سرخ نشده باشد و کوفته های کبابی شما به تابه بچسبد . وقتی دو طرف کباب ها کاملا سرخ شد یعنی کباب ترکی شما آماده است ، برای سرو این کباب مجلسی شما می توانید از نان وبرنج ، پوره سیب زمینی یا ماست و سبزیجات استفاده کنید .

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 19 آذر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.