گولاش
گولاش
گولاشطرز تهیه و پخت خوراک و سوپ گولاش گوشت خوشمزه و خانگی ، در واقع نوعی تاسکباب است که در کشور مجارستان معمول میباشد . این غذا به خاطر آبکی بودن و داشتن سبزیجات و پروتئین انتخاب خوبی برای افطار میتونه باشه.
مواد لازم برای خوراک ۴ نفرمواد لازم برای تهیه گولاش
- گوشت خورشتی حدودا ۲۵۰-۲۰۰ گرم
- برگ بو ۳-۲ عدد
- لوبیا سبز خرد شده ۱ لیوان
- پیاز درشت ۲عدد
- هویج متوسط ۲ عدد
- سیب زمینی متوسط ۵-۴ عدد
- گوجه فرنگی متوسط ۵-۴ عدد
- رب ۱ق.س سرپر
- سیر در صورت تمایل ۳-۲ حبه
طرز تهیه گولاش
برای تهیه یک خوراک خوشمزه و خوش طعم ، ابتدا باید پیاز و گوشت را خرد کنید و همراه با برگ بو داخل قابلمه بریزید ، مقداری آب داخل قابلمه ریخته تا گوشت ها آب پز شوند ، اوایل پخت کف حاصل از گوشت روی آب می آید ، آن ها را با ملاغه بردارید و وقتی گوشت کاملا پخته شد نمک را به آن اضافه کنید ، وقت آن رسیده که لوبیا ها را در آب پخته و با آب سرد آبکشی نمایید تا لوبیا رنگ سبزش حفظ شود و تغییر نکند ، یک عدد پیاز باقی مانده را بسیار ریز خرد کرده و کمی زرد چوبه به آن اضافه کنید و تفت بدهید تا سبک و شفاف شود ، هویج هایی که از قبل پوست کنده و به صورت حلقه ای و اریب برش داده اید را به پیازها اضافه کنید و تفت بدهید تا هویج ها دیگر سفت و خام نباشند ولی نباید سرخ شوند ، سپس رب را اضافه کرده و تفت بدهید وقت آن است که آب و نمک را اضافه کرده و اجازه دهید هویج ها نیمه پز شوند
در مرحله بعد سیب زمینی هایی که از قبل پوست کنده و خرد شده را اضافه کنید و اجازه دهید تا نیمه پز شوند ، بعد از آن گوجه فرنگی های قاچ شده را اضافه کنید و بعد از گذشت ۵ الی ۱۰ دقیقه لوبیا ها و گوشت پخته را اضافه کنید و بگذارید تا غذا جا بیفتد ، اما فراموش نکنید در آخرین مرحله پخت گولاش باید ۱/۵ – ۱ لیوان آب داخل غذا اضافه کرده باشید ، در هنگام سرو سوپ فرنگی علاوه بر سبزیجات و گوشت مقداری هم از آب گولاش که به صورت سس درآمده ریخته و به همراه لیمو ترش یا ماست و نان سرو نمایید .