کباب حسینی

کباب حسینی اصفهان کباب حسینی خانگی کباب حسینی مجلسی

کباب حسینی

طرز تهیه و پخت کباب حسینی دونفره مجلسی و خوشمزه با گوشت به روش رستورانی ، یک کباب سنتی و با روش پخت بسیار ساده و آسان که آنرا بیشتر در کنار کته سرو مینمایند .

مواد لازم برای خوراک ۲ نفر

مواد لازم برای تهیه کباب حسینی

  • ۶۰۰ گرم گوشت گوسفندی (فیله)
  • ۳ عدد پیاز درشت.
  • ۴ عدد گوجه فرنگی
  • ۱ عدد فلفل دلمه ای
  • ۱ قاشق رب گوجه فرنگی
  • غوره یک پیمانه.
  • زعفران دم کرده.
    نمک. فلفل. ادویه کبابی. روغن
  • سیخ چوبی که یک شب در آب خوابانده شده
  • آب جوش ۲ لیوان
دستور پخت

طرز تهیه کباب حسینی

برای تهیه این کباب مخصوص پس از اینکه گوشت را خرد نمودید آنرا درون کاسه ای ریخته سپس یک عدد پیاز خرد شده را همراه با مقداری زعفران را با گوشت مخلوط کنید تمام قسمت های گوشت را به زعفران آغشته کنید و برای مدت زمان ۳ الی ۴ ساعت به آن استراحت دهید تا حسابی مزه دار شود .

در مرحله بعد گوشت و پیاز خرد شده را همراه با فلفل دلمه ای های خرد شده بصورت یک در میان به سیخ بکشید ، حالا در یک ماهیتابه مقداری روغن اضافه کرده و کف آن را با پیاز حلقه حلقه شده در کنید ، بر روی پیازها تکه های گوجه فرنگی را قرار دهید و روی آنها نمک بپاشید حالا سیخ ها را درون تابه قرار دهید ، حرارت را کمی زیاد کنید وقتی که روغن درون تابه شروع به جوشیدن کرد ، یک لیوان آب اضافه کنید و درب تابه را ببندید ، هر گاه احساس نمودید آب آن تمام شده آب اضافه کنید تا غذا بخوبی بخار پز و پخته شود . تقریبا بعد از گذشت ۱/۵ ساعت غذای شما آماده شده است .

برای تهیه سس یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را درون تابه ریخته و تفت دهید تا خامی آن گرفته شود سپس مقداری نمک و ادویه کبابی ، غوره ، زعفران و سپس یک لیوان آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید تا سس آماده و غلیظ شود ، سس را بر روی کباب ها بریزید و برای مدت زمان ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا با سس جوش بخورد ، اکنون میتوانید کباب خوشمزه را با پلو سرو نمایید .

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 19 آذر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.