خورش لوبیا سفید
خورش لوبیا سفید
خورش لوبیا سفیدطرز تهیه و پخت خورش لوبیا سفید خوشمزه و مجلسی با گوشت مخصوص کاشان ، لوبیا سفید ممکن است معمولی و عادی به نظر برسد، اما تعدادی از مزایای سلامتی را برای ما به همراه دارد، افزایش شناخت و حافظه، حفاظت از قلب، تقویت گوارش، کاهش خطر ابتلا به سرطان، تحریک رشد، و کاهش خطر دیابت.
مواد لازم برای خوراک ۴ نفرمواد لازم برای تهیه خورش لوبیا سفید
- لوبیا سفید یک لیوان
- گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم
- پیاز یک عدد بزرگ
- گوجه فرنگی متوسط ۲ عدد
- رب گوجه فرنگی دو.ق.غ
- فلفل دلمه ای نصف یک عدد کوچیک
طرز تهیه خورش لوبیا سفید
برای شروع و تهیه خورش سنتی خوشمزه پس از اینکه پیاز به صورت نگینی خورد نمودی آن را درون تابه ریخته و همراه با مقدار کمی روغن تفت دهید هنگامی که پیازها سبک و شیشههای شد ادویه را که شامل زردچوبه و پاپریکا و فلفل قرمز و پودر سیر و پودر دارچین اضافه کنید . هنگامی که پیازها طلایی رنگ شد گوشت را اضافه می کنیم صبر میکنیم تا آب گوشت گرفته شود و سرخ شوند .
در مرحله بعد توجه ها را درون میکسر ریخته سپس آنها را درون تابه ریخته و تفت میدهیم تا آب گوجه گرفته شود سپس کمی روغن اضافه کرده و پس از آن زردچوبه و دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم مواد را با هم تفت داده تا مزه دار و مخلوط شوند ، در مرحله بعد فلفل دلمه ای و لوبیا سفیدی را که از قبل بصورت نیمپز آماده نموده ایم اضافه میکنیم ، در پایان گوشت سرخ شده را به خورشت اضافه کرده و بعد از افزودن کمی نمک و مقداری آب ، شعله را زیاد کنید هنگامی که شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم کرده و اجازه میدهیم تا خورشت جا افتاده شود ، برای چاشنی خورشت هم میتوانید از آبغوره و یا لیمو عمانی استفاده نمایید .