خورش لوبیا سفید

خورش لوبیا سفید مجلسی خورش لوبیا سفید ارومیه خورش لوبیا سفید عربی

خورش لوبیا سفید

طرز تهیه و پخت خورش لوبیا سفید خوشمزه و مجلسی با گوشت مخصوص کاشان ، لوبیا سفید ممکن است معمولی و عادی به نظر برسد، اما تعدادی از مزایای سلامتی را برای ما به همراه دارد، افزایش شناخت و حافظه، حفاظت از قلب، تقویت گوارش، کاهش خطر ابتلا به سرطان، تحریک رشد، و کاهش خطر دیابت.

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه خورش لوبیا سفید

  • لوبیا سفید یک لیوان
  • گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم
  • پیاز یک عدد بزرگ
  • گوجه فرنگی متوسط ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی دو.ق.غ
  • فلفل دلمه ای نصف یک عدد کوچیک
دستور پخت

طرز تهیه خورش لوبیا سفید

برای شروع و تهیه خورش سنتی خوشمزه پس از اینکه پیاز به صورت نگینی خورد نمودی آن را درون تابه ریخته و همراه با مقدار کمی روغن تفت دهید هنگامی که پیازها سبک و شیشه‌های شد ادویه را که شامل زردچوبه و پاپریکا و فلفل قرمز و پودر سیر و پودر دارچین اضافه کنید . هنگامی که پیازها طلایی رنگ شد گوشت را اضافه می کنیم صبر میکنیم تا آب گوشت گرفته شود و سرخ شوند .

در مرحله بعد توجه ها را درون میکسر ریخته سپس آنها را درون تابه ریخته و تفت میدهیم تا آب گوجه گرفته شود سپس کمی روغن اضافه کرده و پس از آن زردچوبه و دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم مواد را با هم تفت داده تا مزه دار و مخلوط شوند ، در مرحله بعد فلفل دلمه ای و لوبیا سفیدی را که از قبل بصورت نیمپز آماده نموده ایم اضافه میکنیم ، در پایان گوشت سرخ شده را به خورشت اضافه کرده و بعد از افزودن کمی نمک و مقداری آب ، شعله را زیاد کنید هنگامی که شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم کرده و اجازه می‌دهیم تا خورشت جا افتاده شود ، برای چاشنی خورشت هم میتوانید از آبغوره و یا لیمو عمانی استفاده نمایید .

 

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 2 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.