توپک مرغ
توپک مرغ
توپک مرغطرز تهیه و پخت توپک مرغ پنیری رژیمی و خوشمزه خانگی بصورت رستورانی ، یک غذای بسیار خوشمزه است که می تونید به عنوان یک جایگزین سالم برای ناگت های مرغ استفاده کنید و بچه ها هم عاشق این خوراک میباشند .
مواد لازم برای خوراک ۲ نفرمواد لازم برای تهیه فینگر فود مرغ
- سینه ی مرغ پخته شده ۴۰۰ گرم
- پیاز ۲ عدد متوسط
- سیر رنده شده ۲ حبه
- پنیر خامه ای ۲ قاشق غذاخوری
- جعفری ریز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
- پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
- تخم مرغ دو عدد
- آرد سوخاری یک پیمانه
- روغن به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه توپک مرغ
از این غذا به عنوان یه میان وعده عالی یا حتی یه غذای اصلی میشه استفاده کرد ، این غذا بسیار خوشمزه و اشتها برانگیز برای کودکان عزیز شماست ، غذایی است که از تکه های کوچک مرغ تهیه میشود ، پس میتوان به این غذا عنوان فینگر فود را هم داد ، برای تهیه این غذای پر طرفدار به کمی پیاز نیاز دارید که باید آن را خرد کرده و تفت دهید ، بعد از اینکه نرم و سبک شد ، سیر را به همراه مرغ های پخته شده و کمی فلفل و پابریکا و نمک اضافه کنید . پنیر خامه ای و جعفری خرد شده را به مرغ ها اضافه کنید ، به مدت ۳۰ دقیقه این مخلوط را داخل یخچال قرار دهید
در مرحله بعد برای اینکه مخلوط به دست هایتان نچسبد ، دستهای خود را کمی چرب کرده ، و مخلوط را به شکل توپک فرم دهید ، برای سرخ کردن این توپک ها شما باید دو عدد تخم مرغ را هم زده ، توپک ها را در داخل تخم مرغ و آرد سوخاری بغلطانید تا کاملا آرد سوخاری توپک ها را بپوشاند سپس در روغن که از قبل روی حرارت قرار دادید و بسیار داغ شده است ، سرخ کنید . وقتی سرخ شدند ، خوراک مرغ را در ظرف بچینید و به همراه یک سس خوشمزه نوش جان کنید .