خورش تره
خورش تره
خورش ترهطرز تهیه و پخت خورش تره خوشمزه و مجلسی مخصوص کردی با گوشت ، یک خورشت بسیار ساده با طعمی عالی مخصوص استان کردستان که تقریبا در تمام این استان طبخ میشود و بسیار لذیذ میباشد به طوری که میتوان آن را رقیبی برای خورش قورمه سبزی دانست .
مواد لازم برای خوراک ۴ نفرمواد لازم برای تهیه خورش تره
- گوشت گوسفند یا گوساله:۵۰۰گرم
- تره خرد شده:۵۰۰ گرم
- لوبیا چیتی یا سفید: ۲ پیمانه
- پیاز : ۱ عدد متوسط
- گرد لیمو: ۱ قاشق مرباخوری
- رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک،فلفل،زردچوبه و روغن :به میزان لازم
طرز تهیه خورش تره
برای تهیه این خورشت محلی خوش طعم پیازها را خرد نموده و درون تابه ریخته و همراه با مقدار کمی روغن تفت می دهیم در حدی که به صورت نیمه طلایی درآید سپس گوشت را درون تابه ریخته و برای مدت زمان ۵ دقیقه همراه با پیاز تفت میدهیم بعد از گذشت این زمان زردچوبه را همراه با لوبیا چیتی به گوشت اضافه می کنیم ( توجه داشته باشید که لوبیا ها را شب قبل از آشپزی درون آب بخیسانید و آب آن را برای دو بار عوض نمایید ) ،بعد از گذشت پنج دقیقه از تفت دادن مواد نیم لیتر آب اضافه کرده و پس از شروع به جوشیدن آب حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا گوشت همراه با سایر مواد بخوبی بپزد .
در مرحله بعد در یک تابع جداگانه کمی روغن ریخته و تره را همراه با یک قاشق چای خوری شنبلیله برای مدت زمان ۱۰ دقیقه تفت دهید ، پس از اینکه گوشت پخته شد تره های سرخ شده را همراه با کمی نمک و فلفل و رب گوجه به خورشت مخصوص اضافه کنید ، در ۵ دقیقه پایانی پخت یک قاشق مرباخوری گرد لیمو به خورش اضافه کنید ،اگر خورشت را دوست دارید ترش مصرف کنید میتوانید کمی آب غوره به آن اضافه کنید .