خورش تره

خورش تره خورش تره شمالی خورش تره کوهی خورش تره جعفری

خورش تره

طرز تهیه و پخت خورش تره خوشمزه و مجلسی مخصوص کردی با گوشت ، یک خورشت بسیار ساده با طعمی عالی مخصوص استان کردستان که تقریبا در تمام این استان طبخ میشود و بسیار لذیذ میباشد به طوری که میتوان آن را رقیبی برای خورش قورمه سبزی دانست .

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه خورش تره

  • گوشت گوسفند یا گوساله:۵۰۰گرم
  • تره خرد شده:۵۰۰ گرم
  • لوبیا چیتی یا سفید: ۲ پیمانه
  • پیاز : ۱ عدد متوسط
  • گرد لیمو: ۱ قاشق مرباخوری
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک،فلفل،زردچوبه و روغن :به میزان لازم
دستور پخت

طرز تهیه خورش تره

برای تهیه این خورشت محلی خوش طعم پیازها را خرد نموده و درون تابه ریخته و همراه با مقدار کمی روغن تفت می دهیم در حدی که به صورت نیمه طلایی درآید سپس گوشت را درون تابه ریخته و برای مدت زمان ۵ دقیقه همراه با پیاز تفت میدهیم بعد از گذشت این زمان زردچوبه را همراه با لوبیا چیتی به گوشت اضافه می کنیم ( توجه داشته باشید که لوبیا ها را شب قبل از آشپزی درون آب بخیسانید و آب آن را برای دو بار عوض نمایید ) ،بعد از گذشت پنج دقیقه از تفت دادن مواد نیم لیتر آب اضافه کرده و پس از شروع به جوشیدن آب حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا گوشت همراه با سایر مواد بخوبی بپزد .

در مرحله بعد در یک تابع جداگانه کمی روغن ریخته و تره را همراه با یک قاشق چای خوری شنبلیله برای مدت زمان ۱۰ دقیقه تفت دهید ، پس از اینکه گوشت پخته شد تره های سرخ شده را همراه با کمی نمک و فلفل و رب گوجه به خورشت مخصوص اضافه کنید ، در ۵ دقیقه پایانی پخت یک قاشق مرباخوری گرد لیمو به خورش اضافه کنید ،اگر خورشت را دوست دارید ترش مصرف کنید می‌توانید کمی آب غوره به آن اضافه کنید .

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 11 شهریور 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.