مرغ نارگیلی

طرز تهیه و پخت مرغ نارگیلی مجلسی و خوشزه خانگی به روش رستورانی

مرغ نارگیلی

طرز تهیه و پخت مرغ نارگیلی مجلسی و خوشزه خانگی به روش رستورانی ،نارگیل غنی از کالری ، ویتامین ها و مقدار زیادی مواد معدنی است.به طور متوسط ۴۰۰ گرم نارگیل تقریبا تمام ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن در یک روز را تامین میکند .

موادلازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه مرغ نارگیلی

  • مرغ ۴تکه
  • پیاز رنده شده ۱عدد
  • نارگیل تازه رنده شده ۱پیمانه
  • زنجبیل رنده شده ۱ق.چ
  • سیر رنده شده ۴حبه
  • رب ۲ق.غ
  • نمک فلفل قرمز زردچوبه ب میزان لازم
  • ادویه گراماسالا ۱ق.چ
دستور پخت

طرز تهیه مرغ نارگیلی

برای تهیه یک مرغ لذیذ ابتدا تابه را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده سپس پیاز رنده شده را درون تابه ریخته و همراه با کمی روغن تفت می دهیم سپس سیر های خرد شده را به پیاز اضافه میکنیم و با هم تفت می دهیم کمی که رنگ مواد تغییر کرد و تکه های مرغ را درون تابه ریخته و با هم سرخ میکنیم سپس زنجبیل و رب را اضافه کرده و با هم تفت میدهیم تا هنگامی که رنگ رب تغییر کند .

در مرحله بعد نارگیل های رنده شده را درون ماهی تابه ریخته و با تکه های مرغ مخلوط میکنیم در همین حال که مواد در حال پخته شدن میباشند نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه مخصوص و مورد نظر خود را اضافه کرده و پس از آن مقداری آب درون تابه ریخته و اجازه می‌دهیم تا خوراک مرغ بپزد ، صبر میکنیم تا آب مرغ به صورت غلیظ شود .

طعم این غذا بیشتر به تندی میزند ، اگر نارگیل تازه در دسترس شما نیست می توانید از پودر نارگیل استفاده کنید البته ناگفته نماند که با نارگیل تازه طعم بهتری خواهید داشت ، ریز و درشت رنده کردن نارگیل بستگی به سلیقه خود شما دارد .

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 27 مرداد 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.