کباب لقمه ترکیه

کباب لقمه ترکی ترکیبات کباب لقمه کباب لقمه ای کباب لقمه رستورانی

کباب لقمه ترکیه

طرز تهیه و پخت کباب لقمه ترکیه خانگی خوشمزه و مجلسی با گوشت چرخ کرده و پیاز جعفری ، یکی دیگر از کباب های خوشمزه و با طبخی ساده است که مزه ای متفاوت داشته و شما را از یکنواختی طعم کباب ها نجات می دهد .

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه کباب لقمه ترکیه

  • گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
  • پیاز درشت ۱ عدد
  • سبزی خشک معطر( ریحان و جعفری)۱ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
  • آرد سوخاری۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ۱ قاشق چایخوری
  • فلفل ۱/۲ قاشق چایخوری
  • روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
دستور پخت

طرز تهیه کباب لقمه ترکیه

آموزش پخت یک کباب خانگی اصیل ، برای تهیه این غذا پس از اینکه پیاز را رنده کردید آنرا با دست فشار داده و آب پیاز را بگیرید سپس ، گوشت را همراه با پیاز مخلوط کنید ، نمک و فلفل را به گوشت چرخ کرده اضافه نمایید و مواد را برای مدت زمان ۱۰ دقیقه ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند ، در مرحله بعد سبزیجات معطر و زعفران دم کرده را به گوشت اضافه کنید ، مواد را با هم بخوبی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند توجه داشته باشید باید از سبزیجات خشک استفاده کنید .

در این مرحله آرد سوخاری را با گوشت مخلوط کنید در حدی که یکدست شوند ، حالا گوشت را برای مدت زمان ۱۰ الی ۱۵ دقیقه درون فریزر قرار دهید تا گوشت حسابی خودش را بگیرد ، پس از آماده شدن گوشت و آماده کردن ذغال ، سیخ های کباب را آماده کنید و بر روی آتش قرار دهید توجه داشته باشید برای اینکه کباب خوشمزه شما خشک نشود در زمانی که کباب کوبیده بر روی آتش می‌باشد کره را آب کرده و مرتب سیخ ها را چرب نمایید .

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 14 خرداد 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.