کباب لقمه ترکیه
کباب لقمه ترکیه
کباب لقمه ترکیهطرز تهیه و پخت کباب لقمه ترکیه خانگی خوشمزه و مجلسی با گوشت چرخ کرده و پیاز جعفری ، یکی دیگر از کباب های خوشمزه و با طبخی ساده است که مزه ای متفاوت داشته و شما را از یکنواختی طعم کباب ها نجات می دهد .
مواد لازم برای خوراک ۴ نفرمواد لازم برای تهیه کباب لقمه ترکیه
- گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
- پیاز درشت ۱ عدد
- سبزی خشک معطر( ریحان و جعفری)۱ قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
- آرد سوخاری۱ قاشق غذاخوری
- نمک ۱ قاشق چایخوری
- فلفل ۱/۲ قاشق چایخوری
- روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کباب لقمه ترکیه
آموزش پخت یک کباب خانگی اصیل ، برای تهیه این غذا پس از اینکه پیاز را رنده کردید آنرا با دست فشار داده و آب پیاز را بگیرید سپس ، گوشت را همراه با پیاز مخلوط کنید ، نمک و فلفل را به گوشت چرخ کرده اضافه نمایید و مواد را برای مدت زمان ۱۰ دقیقه ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند ، در مرحله بعد سبزیجات معطر و زعفران دم کرده را به گوشت اضافه کنید ، مواد را با هم بخوبی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند توجه داشته باشید باید از سبزیجات خشک استفاده کنید .
در این مرحله آرد سوخاری را با گوشت مخلوط کنید در حدی که یکدست شوند ، حالا گوشت را برای مدت زمان ۱۰ الی ۱۵ دقیقه درون فریزر قرار دهید تا گوشت حسابی خودش را بگیرد ، پس از آماده شدن گوشت و آماده کردن ذغال ، سیخ های کباب را آماده کنید و بر روی آتش قرار دهید توجه داشته باشید برای اینکه کباب خوشمزه شما خشک نشود در زمانی که کباب کوبیده بر روی آتش میباشد کره را آب کرده و مرتب سیخ ها را چرب نمایید .