لوبیا پلو
لوبیا پلو
لوبیا پلوطرز تهیه و پخت لوبیا پلو شیرازی خوشمزه و مجلسی خانگی با گوشت ، به طور متوسط هر قاشق غذاخوری شما حدود ۳۰ کیلوکالری انرژی دارد. کالری خوراک برحسب میزان محتویات داخل پلو و روغن مصرف شده میتواند متغیر باشد.
مواد لازم برای تهیه غذامواد لازم برای تهیه لوبیا پلو
- پیاز
- گوشت چرخ شده
- لوبیاسبز تفت داده شده
- برنج
- نمک، فلفل، زردچوبه، زیره، دارچین
- زعفرون دم کرده
- رب گوجه
طرز تهیه لوبیا پلو
برای تهیه پلو مجلسی ابتدا برنج را همراه با مقدار کمی نمک برای مدت زمان یک ساعت خیسانده و کنار قرار میدهیم . در طول این فاصله زمانی پیاز را خرد کرده و درون تابه ریخته و تفت میدهیم کمی که سبک و شیشه ای شدند گوشت را به پیاز داغ ها اضافه میکنیم و با هم تفت میدهیم سپس رب گوجه فرنگی و ادویه ها را اضافه کرده و با هم مخلوط میکنیم ، در آخرین مرحله لوبیا سبز را درون تابه ریخته و درب آن را قرار میدهیم ، حرارت را کم کرده و اجازه میدهیم تا خوراک لوبیا به آرامی پخته و جا افتاده شود ، پس از پخت اجاق گاز را خاموش کرده و غذا را کنار قرار میدهیم .
در مرحله بعد و تا زمانی که خوراک در حال پخت میباشد ، برنج را بصورت ابکش آماده کنید ، قابلمه را بر روی اجاق گاز قرار داده کف آن را چرب کنید و ته دیگ خود را ته ظرف قرار دهید ، حالا برنج و خوراک لوبیا سبز را بصورت لایه لایه درون قابلمه ریخته و در هر لایه برای عطر و بوی غذا کمی دارچین و زیره اضافه کنید ، در قابلمه را گذاشته و حرارت را کم کنید تا برنج دم بکشد . در پایان پخت کم زعفران اضافه کنید و غذا خود را سرو نمایید .