لوبیا پلو

لوبیا پلو با گوشت لوبیا پلو شیرازی لوبیا پلو با سویا لوبیا پلو کالری

لوبیا پلو

طرز تهیه و پخت لوبیا پلو شیرازی خوشمزه و مجلسی خانگی با گوشت ، به‌ طور متوسط هر قاشق غذاخوری شما حدود ۳۰ کیلوکالری انرژی دارد. کالری خوراک برحسب میزان محتویات داخل پلو و روغن مصرف شده می‌تواند متغیر باشد.

مواد لازم برای تهیه غذا

مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو

  • پیاز
  • گوشت چرخ شده
  • لوبیاسبز تفت داده شده
  • برنج
  • نمک، فلفل، زردچوبه، زیره، دارچین
  • زعفرون دم کرده
  • رب گوجه
دستور پخت

طرز تهیه لوبیا پلو

برای تهیه پلو مجلسی ابتدا برنج را همراه با مقدار کمی نمک برای مدت زمان یک ساعت خیسانده و کنار قرار میدهیم . در طول این فاصله زمانی پیاز را خرد کرده و درون تابه ریخته و تفت میدهیم کمی که سبک و شیشه ای شدند گوشت را به پیاز داغ ها اضافه میکنیم و با هم تفت میدهیم سپس رب گوجه فرنگی و ادویه ها را اضافه کرده و با هم مخلوط میکنیم ، در آخرین مرحله لوبیا سبز را درون تابه ریخته و درب آن را قرار میدهیم ، حرارت را کم کرده و اجازه می‌دهیم تا خوراک لوبیا به آرامی پخته و جا افتاده شود ، پس از پخت اجاق گاز را خاموش کرده و غذا را کنار قرار میدهیم .

در مرحله بعد و تا زمانی که خوراک در حال پخت می‌باشد ، برنج را بصورت ابکش آماده کنید ، قابلمه را بر روی اجاق گاز قرار داده کف آن را چرب کنید و ته دیگ خود را ته ظرف قرار دهید ، حالا برنج و خوراک لوبیا سبز را بصورت لایه لایه درون قابلمه ریخته و در هر لایه برای عطر و بوی غذا کمی دارچین و زیره اضافه کنید ، در قابلمه را گذاشته و حرارت را کم کنید تا برنج دم بکشد . در پایان پخت کم زعفران اضافه کنید و غذا خود را سرو نمایید .

آخرین بروز رسانی در : شنبه 27 اردیبهشت 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.