پلو یونانی
پلو یونانی
پلو یونانیطرز تهیه و پخت پلو یونانی خوشمزه و مجلسی خانگی با مرغ و ذرت ، این پلو بخاطر استفاده از انواع سبزیجات دارای خواص بسیاری میباشد . نخودفرنگی حاوی موادی است که برای سلامت استخوان مناسب میباشند.
مواد لازم برای خوراک ۴ نفرمواد لازم برای تهیه پلو یونانی
- برنج…….. سه پیمانه( پیمانه ی برنج )
- سینه ی مرغ …….۱عدد کامل
- پیاز …….دوعدد متوسط
- فلفل دلمه ای رنگی……۱عدد
- قارچ…… ۴۰۰_۵۰۰ گرم
- نخود فرنگی پخته ……یک لیوان
- ذرت پخته……. یک لیوان سرخالی
- روغن یا کره……. به مقدار لازم
طرز تهیه پلو یونانی
برای تهیه پلوی خوشمزه نخود فرنگی ها را بصورت جداگانه پخته و کنار قرار دهید در این فاصله زمانی فلفل دلمه ای های رنگی را نیز بصورت نگینی خرد کنید . سینه مرغ را نیز قیمه ای خرد کنید ، درون قابلمه ریخته و همراه با مقداری آب اجازه دهید تا بپزد و پس از آن بصورت ریش ریش خرد کنید آب مرغ را نیز نگه داشته و برای مصرف داخل غذا استفاده کنید .
در مرحله بعد قارچ ها را بشکل ورقه ای خرد کنید کمی آبلیمو به قارچ ها اضافه کنید و درون تابه ریخته و با مقداری روغن تفت دهید . در آخرین مرحله قابلمه را روی اجاق گذاشته و پیاز را نگینی خرد کرده کمی کره درون قابلمه ریخته و پیاز های خرد شده را اضافه کنید کمی که تفت داده شد سینه مرغ را اضافه کنید ، مرغ را آهسته آهسته اضافه کنید تا غذا آب نیندازد ، سپس دو قاشق زعفران دم کرده ریخته مواد را با هم مخلوط کرده و تفت دهید .
بعد از گذشت ۵ دقیقه فلفل دلمه ای ها را اضافه کنید و برای ۲ دقیقه تفت دهید سپس نخودفرنگی و 🌽 را اضافه کنید ، کمی که مواد تفت داده شد قارچ سرخ شده را اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید . به اندازه یک کفگیر از سبزیجات برداشته و سپس برنج آبکش شده را اضافه کنید و بصورت لایه لایه مواد را با برنج درون قابلمه قرار دهید ، پس از اینکه پلو مجلسی پخته شد ، آن را درون دیس کشیده و الباقی سبزیجات ی را که جدا کرده بودیم بر روی برنج ریخته و سرو میکنیم .