پلو یونانی

پلو یونانی

پلو یونانی

طرز تهیه و پخت پلو یونانی خوشمزه و مجلسی خانگی با مرغ و ذرت ، این پلو بخاطر استفاده از انواع سبزیجات دارای خواص بسیاری میباشد . نخود‌فرنگی حاوی موادی است که برای سلامت استخوان مناسب می‌باشند.

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه پلو یونانی

  • برنج…….. سه پیمانه( پیمانه ی برنج )
  • سینه ی مرغ …….۱عدد کامل
  • پیاز …….دوعدد متوسط
  • فلفل دلمه ای رنگی……۱عدد
  • قارچ…… ۴۰۰_۵۰۰ گرم
  • نخود فرنگی پخته ……یک لیوان
  • ذرت پخته……. یک لیوان سرخالی
  • روغن یا کره……. به مقدار لازم
دستور پخت

طرز تهیه پلو یونانی

برای تهیه پلوی خوشمزه نخود فرنگی ها را بصورت جداگانه پخته و کنار قرار دهید در این فاصله زمانی فلفل دلمه ای های رنگی را نیز بصورت نگینی خرد کنید . سینه مرغ را نیز قیمه ای خرد کنید ، درون قابلمه ریخته و همراه با مقداری آب اجازه دهید تا بپزد و پس از آن بصورت ریش ریش خرد کنید آب مرغ را نیز نگه داشته و برای مصرف داخل غذا استفاده کنید .

در مرحله بعد قارچ ها را بشکل ورقه ای خرد کنید کمی آبلیمو به قارچ ها اضافه کنید و درون تابه ریخته و با مقداری روغن تفت دهید . در آخرین مرحله قابلمه را روی اجاق گذاشته و پیاز را نگینی خرد کرده کمی کره درون قابلمه ریخته و پیاز های خرد شده را اضافه کنید کمی که تفت داده شد سینه مرغ را اضافه کنید ، مرغ را آهسته آهسته اضافه کنید تا غذا آب نیندازد ، سپس دو قاشق زعفران دم کرده ریخته مواد را با هم مخلوط کرده و تفت دهید .

بعد از گذشت ۵ دقیقه فلفل دلمه ای ها را اضافه کنید و برای ۲ دقیقه تفت دهید سپس نخودفرنگی و 🌽 را اضافه کنید ، کمی که مواد تفت داده شد قارچ سرخ شده را اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید . به اندازه یک کفگیر از سبزیجات برداشته و سپس برنج آبکش شده را اضافه کنید و بصورت لایه لایه مواد را با برنج درون قابلمه قرار دهید ، پس از اینکه پلو مجلسی پخته شد ، آن را درون دیس کشیده و الباقی سبزیجات ی را که جدا کرده بودیم بر روی برنج ریخته و سرو میکنیم .

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 29 اردیبهشت 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.