طرز تهیه قرمزه نخودچی اصفهانی خورشت ۲ نفره ساده و سریع
طرز تهیه قرمزه نخودچی
دستور پخت غذای سنتی اصفهانی یک خورشت محلی خوشمزه با گوشت و مرغ. خوراک ساده با طعم بسیار عالی و بینظیر از غذاهای اصیل استان اصفهان.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قرمزه نخودچی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
آرد نخودچی | نیم پیمانه |
نعناع خشک | ۲ قاشق غذاخوری |
پیازمتوسط رنده شده | ۱ عدد |
پیاز خرد شده | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۳ قاشق غذاخوری |
زردچوبه | یک قاشق مرباخوری |
نمکو فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه قرمزه نخودچی
مرحله ۱
برای تهیه این خورشت اصفهانی در ابتدا کاسه ای نسبتاً بزرگ را آماده کرده سپس گوشت چرخ کرده را درون کاسه ریخته و پس از آن آرد نخودچی و پیاز رنده شده را اضافه کنید.
مرحله ۲
مواد را با دست چنگ زده و مخلوط کنید در همان حال نمک و فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه کنید کمی بعد که گوشت با ادویه ها بخوبی مخلوط شد ۱ قاشق غذاخوری نعنا را اضافه کنید.
مرحله ۳
حسابی مایه را ورز دهید تا زمانی که گوشت به دست شما نچسبد ، اضافه نمودن ۱ نصف استکان آب به مایه شما بدون اشکال میباشد. در مرحله بعد کاسه را برای مدت زمان ۳۰ الی ۴۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید.
مرحله ۴
صبر کنید تا حسابی مزه دار و جا افتاده شود ، هنگامی که گوشت را از درون یخچال خارج نمودید از آن به اندازه یک گردو برداشته و گرد کنید، کوفته ها را کنار بگذارید و مشغول الباقی کارها شوید.
مرحله ۵
در مرحله بعد قابلمه را بر روی اجاق گاز قرار داده مقداری روغن اضافه کنید پیاز خرد شده را درون قابلمه ریخته و تفت دهید زمانی که پیازها سبک و شیشه ای شدند رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
مرحله ۶
سپس نمک و فلفل و زردچوبه و ۱ قاشق غذاخوری نعنا درون قابلمه ریخته و تفت دهید کمی که مواد سرخ شد ۵ پیمانه آب اضافه کنید اجازه دهید تا آب شروع به جوشیدن کند.
مرحله ۷
حالا گوشت های قلقلی را درون قابلمه ریخته و برای مدت زمان ۵ دقیقه با در باز صبر کنید تا بجوشد، سپس درب ظرف را بسته و حرارت را کم کنید، اکنون به ۳۵ الی ۴۵ دقیقه زمان نیاز دارید تا قرمزه نخودچی شما آماده برای سرو شود.