طرز تهیه حلیم بادمجان مجلسی شیرازی صبحانه ۴نفره ساده و سریع
طرز تهیه حلیم بادمجان
دستور پخت حلیم خوشمزه و محلی همراه با گوشت و عدس و گردو ، برای تهیه این خوراک خوشمزه بجای استفاده از گوشت و عدس میتوانید از مرغ و لوبیا سفید و گندم نیز استفاده نمایید. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلیم بادمجان در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای خوراک ۴ نفر | |
گوشت | ۲۰۰ گرم |
پیاز | دو عدد |
ادویه و زرد چوبه و نمک | به مقدار لازم |
بادمجان | یک کیلو |
عدس | یک پیمانه |
کشک | به مقدار لازم |
گردو خرد شده | به مقدار لازم |
نعنا | دو قاشق غذاخوری |
سیر | سه حبه |
پودر تخم گشنیز | یک قاشق چایخوری |
دارچین | یک قاشق چایخوری |
زعفران دم کرده | دو قاشق غذاخوری |
طرز تهیه حلیم بادمجان
مرحله ۱
تابه ای در ابعاد مناسب را بر روی اجاق گاز قرار داده مقداری روغن اضافه کنید هنگامی که روغن داغ شد پیاز را بصورت نگینی خرد کرده و درون تابه ریخته و تفت دهید حرارت ملایم باشد تا پیازها نسوزد.
مرحله ۲
وقتی که رنگ پیاز ها تغییر کرد گوشت را اضافه کنید و هم بزنید در همان حال ادویه را به گوشت اضافه کنید کمی تفت دهید، پس از انجام این مراحل مقداری آب اضافه کرده و صبر کنید تا کاملا پخته شود.
مرحله ۳
در مرحله بعد بادمجان ها را پوست گرفته و مقداری نمک بر روی آنها بپاشید تا در هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف کند، پس از سرخ نمودن بادمجان ها ، یک عدد پیاز را خلالی خرد کرده و کمی تفت دهید.
مرحله ۴
همراه با سیر و تخم گشنیز آسیاب شده به بادمجان ها اضافه کنید، در پایان نعنا را اضافه کرده و پس از ۳۰ الی ۵۰ ثانیه تفت دادن اجاق گاز را خاموش کنید. دارچین را همراه با زعفران به بادمجان ها اضافه کنید.
مرحله ۵
گوشت را نیز به مواد اضافه کرده و به کمک یک گوشتکوب مواد را کاملا له نمایید، این کار شما هر چه بهتر انجام شود در آخر حلیم کشداری خواهید داشت ، عدس را نیز از قبل جداگانه پخته و در پایان آشپزی همراه با گردو و کشک به حلیم اضافه کنید.