طرز تهیه بریانی هندی مرغ مجلسی شام ۴ نفره ساده و سریع
طرز تهیه بریانی هندی
دستور پخت بریانی خوشمزه خانگی به روش بین المللی با مرغ، این خوراک عالی ترکیب غذاهای مغولی یا گورکانیان هند و آندرا پرادشی در آشپزخانهٔ نظام حیدرآباد، حاکم قلمرو تاریخی حیدرآباد میباشد. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بریانی هندی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای خوراک ۴ نفر | |
برنج | ۴ پیمانه |
ماست | یک پیمانه |
گوجه له شده | ۴ عدد |
فلفل سبز تند | ۲ عدد |
مرغ | ۱ عدد |
روغن | ۱ پیمانه |
نمک | ۱ قاشق غذاخوری |
چوپدارچین | ۱عدد |
برگ بو | ۱ پر |
سیر و زنجبیل کوبیده شده | ۳ قاشق غذاخوری |
زردچوبه و پودرتخم گشنیز و گل بادیان | ۱ ق غ از هر کدام |
پودر زیره و پودر پاپریکا | ۱ ق غ از هر کدام |
تمرهندی و آلو بخارا | ۴ عدد از هر کدام |
ادویه بریانی | ۳ ق غ خوری |
پودر پیاز | ۴ ق غ |
گلاب | ۱ ق غ |
طرز تهیه بریانی هندی
مرحله ۱
برای تهیه مرغ بریانی خوش طعم و خوش عطر پس از اینکه قابلمه را تا نصفه پر کردید آنرا بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید سپس گل بادبان و برگ بو را اضافه کنید کمی هم بزنید.
مرحله ۲
سپس نمک و چوب دارچین و در انتها یک قاشق غذاخوری روغن مایع درون قابلمه ریخته و درب آن را بسته و اجازه دهید تا بجوشد. در مرحله بعد تابه ای مناسب را روی اجاق قرار داده مقداری روغن اضافه کنید.
مرحله ۳
سپس سیر و زنجبیل له شده را درون تابه ریخته و تفت دهید حالا مرغ را درون تابه ریخته و سرخ کنید ، مقداری نمک و فلفل و زردچوبه و پودر تخم گشنیز اضافه نموده کمی هم بزنید.
مرحله ۴
سپس پودر زیره و پاپریکا را اضافه نمایید ، بعد از انجام این مراحل تمر هندی و آلو بخارا و پودر پیاز را به مرغ اضافه کنید در آخر ماست و یک قاشق غذاخوری گلاب و ادویه بریانی را درون تابه ریخته و تفت دهید.
مرحله ۵
بعد از گذشت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه زمانی که آب مرغ کشیده اجاق را خاموش نمایید. حالا برنج را درون قابلمه ریخته و بعد از اینکه چند جوش خورد آنرا آبکش میکنیم ، کف قابلمه ای جداگانه را با مقداری روغن چرب کنید.
مرحله ۶
سپس یک لایه برنج و یک لایه مرغ ریخته به همین ترتیب ادامه میدهیم بصورت لایه لایه تا قابلمه پر شود، روی برنج را با زعفران تزیین کرده و برای ۱۵ دقیقه روی گاز قرار میدهیم تا خوراک مرغ خانگی کاملا جا افتاده و آماده برای سرو شود.