طرز تهیه کبه لبنانی

طرز تهیه کبه لبنانی

طرز تهیه و پخت غذای جنوبی با گوشت چرخ کرده و مرغ ، کُبه که نام دیگر آن کیبه میباشد یکی از غذاهای پرطرفدار خاورمیانه‌ است که محتویات ان از بلغور و برنج، پیاز خرد شده و سیب زمینی، گوشت گاو و گوسفند ، همراه ادویه‌ های متفاوت تشکیل شده‌ است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کبه لبنانی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای کبه لبنانی
برنجهر یک پیمانه برنج ۴ تا کبه میده
نمک ، زردچوبه ، فلفل و دارچینبه میزان لازم
تخم مرغبه ازای ۲ پیمانه برنج ۱ تخم مرغ
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
رب۱ قاشق غذا خوری
کشمش۴ قاشق غذاخوری
لپهبه میزان لازم

طرز تهیه کبه لبنانی با گوشت چرخ کرده

مرحله ۱

پیاز ها را خرد نموده و روغن را درون ظرف مناسبی ریخته زمانی که روغن داغ شد پیازهای خرد شده را درون ظرف ریخته و آنها را تفت میدهیم بعد از انجام این کار گوشت چرغ کرده را نیز به پیاز داغ اضافه کرده و با هم تفت میدهیم.

مرحله ۲

سپس نمک و فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه میکنیم مواد را بخوبی با هم مخلوط نموده و در مرحله بعدی ۱ قاشق غذاخوری رب اضافه میکنیم.حالا نوبت اضافه نمودن لپه و کشمش (کشمش را باید از قبل خیسانده باشید)میباشد.

مرحله ۳

تمامی مواد را بخوبی با هم مخلوط نموده و زمانی که بخوبی سرخ شدند زیر اجاق را خاموش کرده و مشغول تهیه برنج میشویم، برنج را با آب و بصورت کته تهیه نمایید و در پخت آن از روغن استفاده نکنید فقط کمی نمک و زردچوبه و فلفل اضافه نمایید.

مرحله ۴

زمانی که کته آماده شد و بعد از سرد شدن آنرا درون غذاساز یا چرخ گوشت ریخته و مخلوط کنید پس از انجام این کار تخم مرغ را اضافه نموده و برنج را با دست بخوبی ورز دهید همانند پخت کوکو برنج را کف دست پهن نموده و داخل آنرا با گوشت چرخ کرده پر نمایید.

مرحله ۵

برای سرخ کردن کبه ها روغن داغ را آماده کرده و آهسته و نرم کبه را درون روغن قرار دهید و سرخ نمایید ، کبه را پس از سرخ شدن درون تابه بچرخانید و طرف دیگر آنرا سرخ کنید . بعد از سرخ شدن غذا روی دستمال آشپزخونه قرار بدید تا روغن اضافه گرفته شود.

مرحله ۶

اصلا نیاز نیست توی روغن خیلی زیاد سرخ بشه ،مثل کوکو سرخ کردن ،فقط مهم اینه که روغن خوب داغ باشه. استفاده از رب و لپه سلیقه ای میباشد میتوانید جعفری تازه خرد شده و زرشک و زعفران هم به گوش چرخ کرده اضافه نمایید.

مرحله ۷

از گردو و سیب زمینی سرخ شده و شوید تازه هم میتوانید استفاده کنید . بجای گوشت از مرغ و ماهی و تن ماهی هم میتوانید برای طبخ این غذای سنتی عربی استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 24 اسفند 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.