طرز تهیه اسپاگتی سبزیجات خوشمزه رژیمی شام دونفره ساده و سریع
طرز تهیه اسپاگتی سبزیجات
دستور پخت اسپاگتی به سبک رستوران های ایتالیایی در خانه همراه با سس مخصوص ای خوراک پرطرفدار، یک غذای عالی با طعمی بینظیر مخصوص کودکانی که براحتی هر غذایی را استفاده نمیکنند.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اسپاگتی سبزیجات در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
کینوا سیاه | نصف پیمانه |
فلفل سیاه و نمک و زردچوبه | به میزان لازم |
پیاز خرد شده | دو قاشق غذاخوری |
سیر خرد شده | یک قاشق غذاخوری |
آویشن | یک قاشق چایخوری |
قارچ خرد شده | ۲۵۰ گرم |
گوجه | دو عدد |
ریحان خرد شده | دو قاشق غذاخوری |
پودر سوخاری | یک قاشق |
لوبیای سفید پخته شده | دو قاشق غذاخوری |
اسپاگتی | یک بسته ۲۵۰گرمی |
طرز تهیه اسپاگتی سبزیجات
مرحله ۱
برای تهیه یک اسپاگتی خوشمزه در ابتدای آشپزی کینوا را همراه با ۲ لیوان آب درون قابلمه ریخته و اجازه میدهیم تا با حرارت ملایم بپزد زمانی که آب تمام شد اجاق را خاموش کرده و درب ظرف را بسته تا با حرارتی که دارد دم بکشد.
مرحله ۲
در مرحله بعد تابه را روی گاز قرار داده پیاز را خرد کرده و همراه کمی روغن تفت میدهیم کمی که پیاز ها طلایی رنگ شد قارچ را اضافه نموده و تفت میدهیم تا آب قارچ کشیده شود.
مرحله ۳
سپس سیر را اضافه میکنیم و پس از آن گوجه رنده شده را در همان حال که مشغول تفت دادن مواد هستیم نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه میکنیم.
مرحله ۴
در مرحله بعد کینوا پخته شده را با قارچ و ریحان خرد شده درون کاسه ریخته سپس پودر سوخاری و لوبیا سفید پخته شده را به آن اضافه میکنیم با هم مخلوط نموده و بصورت گلوله در بیاورید.
مرحله ۵
برای مدت زمان ۱۵ دقیقه با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد درون فر قرار داده تا حسابی ترد شوند. در این فاصله زمانی اسپاگتی ها را درون آب جوش قرار میدهیم.
مرحله ۶
بعد از گذشت ۲۰ دقیقه آب کش میکنیم. اسپاگتی را درون سینی قرار دهید سپس سس گوجه فرنگی و آویشن را به آن اضافه کنید حالا گلوله های کوچک کینوا را به آرامی بر روی اسپاگتی چیده و میل نمایید.