طرز تهیه سیرابیج غذای شمالی

طرز تهیه سیرابیج

طرز تهیه غذای گیلانی خوشمزه و مجلسی با مرغ و تخم مرغ ، ناهار ویژه شهرهای شمالی مانند رشت ، بوته سیر در نواحی مختلف گیلان کاشته می‌شود و برگ‌ های سبز آن چه به‌ صورت یکجا (با سیر تازه) و چه به‌ صورت جداگانه در بازار عرضه می‌شود ، بویژه در فصل بهار. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سیرابیج غذای شمالی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.* سیرابیج یا سیرواویج، یک غذای محلی خوشمزه از استان گیلان است که با برگ سیر تازه تهیه می‌شود. برای پخت این غذا، برگ سیر را به طور یکنواخت خرد کرده و در تابه با کمی روغن تفت می‌دهند. سپس تخم مرغ و ادویه‌جات به آن اضافه شده و هم می‌زنند تا تخم مرغ پخته شود. سیرابیج را می‌توان به عنوان یک غذای کامل یا به عنوان پیش غذا سرو کرد. این غذا به دلیل عطر و طعم قوی سیر، طرفداران زیادی دارد.*

مواد لازم برای تهیه غذای گیلانی
برگ سیر۳ دسته
تخم مرغ۳ عدد
روغنبه مفدار لازم
نمک ، فلفل ، زرد چوبهبه مفدار لازم

طرز تهیه سیرابیج غذای شمالی

مرحله ۱

طرز تهیه سیرابیج خورشت گیلانی و مخصوص شهر رشت یک غذای فوری و خوشمزه برای نهار و یا شام با تخم مرغ ، تابه ای مناسب را انتخاب نموده و بر روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید.

مرحله ۲

پس از اینکه برگ سیر ها را خرد نمودید آنها را درون تابه ریخته مقداری نمک به برگ سیر اضافه نمایید تا زودتر آب آنها گرفته شود کمی که آب برگ سیر گرفته شد مقداری روغن درون ظرف ریخته و برگ ها را تفت دهید.

مرحله ۳

حالا مقداری زردچوبه به برگ سیر اضافه کرده و مواد را با هم دیگر تفت دهید زیادی سرخ کردن خوب نیست و باعث خشک شدن غذا میشود، در مرحله بعدی تخم مرغ ها را اضافه کرده، بعد از اینکه تخم مرغ آماده شد مقداری فلفل سیاه را به آن اضافه کنید.

مرحله ۴

در مرحله بعدی زیر اجاق را خاموش کرده و از لذت خوردن این غذای محلی لذت ببرید. این خورشت رو با نان یا پلو میتوانید میل نمایید. طبع سیر گرم و خشک است. اگر میخواهید صورتی بشاش و زیبا و گلگون داشته باشید، سیر بخورید. جویدن جعفری بعد از خوردن سیر بوی آن را از بین می برد.

منبع:meguilan

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 24 اسفند 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.