طرز تهیه یتیمچه بادمجان و سیب زمینی تبریزی ۴ نفره ساده و سریع
طرز تهیه یتیمچه بادمجان
پخت خوراک بادمجان تبریزی خوشمزه همراه با سیب زمینی، نام این غذا را بخاطر اینکه گوشت ندارد یتیمچه گذاشتند و یتیمچه اراکی و شمالی و شیرازی و اصفهانی معروف میباشند.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه یتیمچه بادمجان در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای۴ نفر | |
پیاز درشت | ۴ عدد |
بادمجان درشت | ۴ عدد |
سیب زمینی درشت | ۴ عدد |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل و زرد چوبه | به مقدار لازم |
روغن | ۲ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه یتیمچه بادمجان
مرحله ۱
پس از اینکه شما بادمجان ها را بخوبی شسته و تمی نمودید آن ها را پوست گرفته سپس بصورت حلقه حلقه های باریک برش زده و درون یک آبکش چیده حالا بر روی آن ها نمک بپاشید.
مرحله ۲
برای مدت زمان ۳۰ الی ۴۰ دقیقه کنار قرار دهید تا آب آن ها کشیده شود، این کار شما باعث میشود در هنگام طبخ و سرخ نمودن روغن خیلی کمتری مصرف نمایید. حالا بادمجان ها را شسته و آماده برای طبخ نمایید.
مرحله ۳
یک بادمجان خوشمزه و شیرین باید دارای رنگ مشکی براق و شفافی باشد و گل سبز رنگ آن نیز بلند باشد ( استفاده از بادمجان های گلخانه ای را به شما پیشنهاد میکنیم ).
مرحله ۴
در مرحله بعد پیازها را پوست گرفته و همانند بادمجان حلقه حلقه برش بزنید کف تابه بچینید بادمجان ها را بر روی پیاز ها قرار دهید ، فلفل دلمه ای ها را نیز کرده و بر روی مواد قرار دهید، حالا گوجه فرنگی را نیز خرد کنید به مواد درون تابه اضافه نمایید.
مرحله ۵
در پایان سیب زمینی را اضافه کنید و نمک و فلفل و زردچوبه را بر روی خوراک رژیمی ریخته در آخر رب گوجه فرنگی و روغن را با نصف لیوان آب با تابه اضافه کنید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید آرام آرام یتیمچه خوشمزه جا افتاده شود.