طرز تهیه خاگینه قاشقی

طرز تهیه خاگینه قاشقی

دستور پخت خوراک ساده مخصوص تبریز با تخم مرغ، خاگینه یکی از قدیمی ترین صبحانه ها یا میان وعده ویا به نوعی دسر ایرانی ودر اصل تبریزی به حساب میاد که بسیار لذیذ وپر طرفدار میباشد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خاگینه قاشقی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای دو نفر
تخم مرغ۳ عدد
ماست چکیدهنصف پیمانه
آرد۳/۴لیوان دسته دار
بکینگ پودر۱ ق چ
وانیلنوک ق چ
روغنبمقدار لازم
مواد لازم برای شهد خاگینه
نبات یا شکر۲۵۰گرم
آبیک لیوان
گلابیک سوم لیوان
زعفران دم کردهکمی

طرز تهیه خاگینه قاشقی

مرحله ۱

برای تهیه شهد مخصوص یا شربت قابلمه را بر روی اجاق گاز قرار داده سپس آب را اضافه کنید اندکی بعد نبات را درون قابلمه ریخته پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد گلاب و زعفران را به مواد درون قابلمه اضافه نمایید.

مرحله ۲

هم بزنید تا کاملا حل شوند و تبدیل به یک شربت نه زیاد شل و نه غلیظ شود، از روی اجاق برداشته و اجازه دهید تا سرد شود و خود را برای تهیه خاگینه تبریزی آماده نمایید. در مرحله بعد، تخم مرغ ها را درون کاسه شکسته و با یک هم‌زن دستی هم زده تا شل شود.

مرحله ۳

تا از حالت لخته بودن خارج شود سپس ماست را به مایه خاگینه خوشمزه اضافه نمایید و با هم مخلوط کنید، در این مرحله آرد و بیکینگ پودر و وانیل را باهم الک نموده و به تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

مرحله ۴

حالا تابه را بر روی اجاق گاز قرار دهید مقداری روغن اضافه کنید هنگامی که روغن داغ شد از مایه برداشته بصورت قاشق قاشق درون تابه ریخته و سرخ کنید، دوطرف غذا را سرخ کرده سپس بدون درنگ درون شربت قرار دهید و پس از گذشت ۱۰ ثانیه آنرا خارج نمایید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 19 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.