طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر نانوایی بدون فر دونفره ساده و سریع
طرز تهیه پیراشکی گوشت
دستور پخت پیراشکی خوشمزه خانگی با قارچ و گوشت بدون نیاز استفاده از فر و خمیر یوفکا به روش بازاری و رستورانی، این پیراشکی ساده را میتوانید با نان لواش و خمیر نانوایی و گوشت مرغ نیز آماده نمایید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیراشکی گوشت در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
گوشت | ۲۵۰ گرم |
پیاز | ۱عدد |
قارچ | ۱۵۰ گرم |
رب | ۲قاشق |
فلفل دلمه ای | ۱عدد |
مواد خمیر | |
آرد | حدودا ۴پیمانه |
روغن مایع | نصفه پیمانه |
تخم مرغ | ۱عدد |
خمیر مایه | ۱قاشق غذاخوری |
شکر | ۱قاشق مربا خوری |
نمک | کمی |
آب گرم | نصفه پیمانه |
طرز تهیه پیراشکی گوشت
مرحله ۱
همانند تهیه مایه ماکارونی سویا در ابتدای آشپزی پیاز را خرد کرده و درون تابه ریخته و با مقداری روغن آن ها را تفت دهید کمی که سبک و شیشه ای شدند گوشت را اضافه نمایید، کمی که رنگ گوشت تغییر کرد قارچ را به مواد اضافه نمایید.
مرحله ۲
آب غذا که گرفته شد نمک و فلفل و زردچوبه و پودر تخم گشنیز را نیز با مواد مخلوط کنید، در پایان تفت دادن رب گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای ها را ریخته و با دیگر مواد سرخ کنید، هنگامی که آماده شد اجاق گاز را خاموش کرده و اجازه دهید تا مایه گوشت خنک شود.
مرحله ۳
در مرحله بعد، برای تهیه خمیر شکر را همراه با خمیر مایه درون آب گرم ریخته و درب آن را بسته اجازه میدهیم تا که خمیر عمل بیاید، مدت زمان لازم برای این کار ۱۰ دقیقه زمان کافی میباشد.
مرحله ۴
تخم مرغ و روغن مایع را با هم مخلوط کنید درون کاسه ریخته و با چنگال هم بزنید وقتی که آماده شد خمیر مایه را نیز اضافه نمایید، حالا آرد را آرام آرام به مایه اضافه کنید تا هنگامی که بدست شما نچسبد.
مرحله ۵
وقتی خمیر آماده شد روی آن را با سلفون پوشانده و برای ۱/۵ الی ۲ ساعت استراحت میدهیم، وقتی خمیر آماده شد بر روی میز کار قرار داده و با وردنه آن را بر روی میز پهن میکنیم.
مرحله ۶
خمیر را با قالب گرد برش زده و مایه گوشت را درون خمیر ریخته خمیر را جمع کنید و اطراف آن را بپوشانید، مقداری روغن درون تابه ریخته و زمانی که روغن داغ شد پیراشکی های خوشمزه را درون تابه ریخته و سرخ کنید.