طرز تهیه کباب دو رنگ

کباب دو رنگ در فر کباب دو رنگ پروانه جوادی کباب دو رنگ رولی

پخت کباب تابه ای خوشزه با مرغ گوشت به صورت حرفه ای، کوبیده مرغ و گوشت از محبوب ترین و اصیل ترین خوراک های مردم ایران زمین میباشد. که در هر منطقه با روشی خاص و افزودنی های محلی متنوع طبخ میشود.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب دو رنگ در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
مخلوط ران و سینه ی مرغ۴۰۰ گرم‌
گوشت چرخ شده۴۰۰ گرم‌
‌‌‌پیاز آب گرفته شده‌‌‌پیاز آب گرفته شده
نمک و فلفلبه مقدار لازم‌
پودر آویشنبه مقدار لازم‌
زعفران غلیظ دم۳ ق غ ‌‌
کره + روغن سرخ کردنیبه مقدار لازم ‌

طرز تهیه کباب دو رنگ

مرحله ۱

در شروع کار  مرغ برای ۳ مرحله چرخ نمایید ، جداگانه گوشت را هم به همین منوال چرخ کنید سپس گوشت مرغ را با نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر مخلوط کنید زمانی که ادویه ها بخوبی بخورد گوشت رفت پیازی را که از قبل آب آنرا گرفته بودید به مرغ اضافه نمایید.

مرحله ۲

در پایان کار زعفران را اضافه کنید ، گوشت را نیز به همین روش آماده کنید با این تفاوت که پودر سیر را حذف کنید. گوشت ها را برای مدت زمان ۱ الی ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا حسابی جا افتاده و مزه دار شود.

مرحله ۳

سیخ های چوبی را در این فاصله زمانی درون آب قرار دهید تا مرطوب شوند، زمانی که گوشت آماده برای طبخ شد، از فیله های مرغ بصورت گلوله برداشته و سیخ بگیرید سپس از گوشت بردارید با این تفاوت که مقدار گوشت باید بیشتر باشد تا پس از کباب شدن اندازه آنها یکی باشد.

مرحله ۴

در مرحله بعد ماهیتابه را بر روی اجاق گاز قرار داده کره و روغن را اضافه کنید و پس از داغ شدن مشغول تهیه کباب خانگی خوشمزه شوید، پس از اینکه کباب شما آماده شد، تابه مخصوص فر گاز را آورده سیخ ها را درون تابه قرار دهید.

مرحله ۵

مقداری از روغن تابه ای که با آن مواد را سرخ نموده بودید درون تابه ریخته و برای ۲۰ الی ۳۰ دقیقه درون فر گاز با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا کباب کوبیده آبدار شما آماده برای سرو شود.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 17 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.