طرز تهیه کباب دو رنگ تابه ای مجلسی مرغ گوشت ساده و سریع
طرز تهیه کباب دو رنگ
پخت کباب تابه ای خوشزه با مرغ گوشت به صورت حرفه ای، کوبیده مرغ و گوشت از محبوب ترین و اصیل ترین خوراک های مردم ایران زمین میباشد. که در هر منطقه با روشی خاص و افزودنی های محلی متنوع طبخ میشود.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب دو رنگ در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
مخلوط ران و سینه ی مرغ | ۴۰۰ گرم |
گوشت چرخ شده | ۴۰۰ گرم |
پیاز آب گرفته شده | پیاز آب گرفته شده |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
پودر آویشن | به مقدار لازم |
زعفران غلیظ دم | ۳ ق غ |
کره + روغن سرخ کردنی | به مقدار لازم |
طرز تهیه کباب دو رنگ
مرحله ۱
در شروع کار مرغ برای ۳ مرحله چرخ نمایید ، جداگانه گوشت را هم به همین منوال چرخ کنید سپس گوشت مرغ را با نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر مخلوط کنید زمانی که ادویه ها بخوبی بخورد گوشت رفت پیازی را که از قبل آب آنرا گرفته بودید به مرغ اضافه نمایید.
مرحله ۲
در پایان کار زعفران را اضافه کنید ، گوشت را نیز به همین روش آماده کنید با این تفاوت که پودر سیر را حذف کنید. گوشت ها را برای مدت زمان ۱ الی ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا حسابی جا افتاده و مزه دار شود.
مرحله ۳
سیخ های چوبی را در این فاصله زمانی درون آب قرار دهید تا مرطوب شوند، زمانی که گوشت آماده برای طبخ شد، از فیله های مرغ بصورت گلوله برداشته و سیخ بگیرید سپس از گوشت بردارید با این تفاوت که مقدار گوشت باید بیشتر باشد تا پس از کباب شدن اندازه آنها یکی باشد.
مرحله ۴
در مرحله بعد ماهیتابه را بر روی اجاق گاز قرار داده کره و روغن را اضافه کنید و پس از داغ شدن مشغول تهیه کباب خانگی خوشمزه شوید، پس از اینکه کباب شما آماده شد، تابه مخصوص فر گاز را آورده سیخ ها را درون تابه قرار دهید.
مرحله ۵
مقداری از روغن تابه ای که با آن مواد را سرخ نموده بودید درون تابه ریخته و برای ۲۰ الی ۳۰ دقیقه درون فر گاز با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا کباب کوبیده آبدار شما آماده برای سرو شود.