طرز تهیه خورشت ناردون با مرغ شام دونفره ساده و سریع
طرز تهیه خورشت ناردون
دستور پخت خورشت شمالی بسیار لذیذ و خوشمزه با مرغ و انار، این غذای محلی را میتوانید با گوشت چرخ کرده و گوشت بوقلمون و گوشت گوسفندی نیز تهیه نمایید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورشت ناردون در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
مرغ | چند تکه |
پیاز | یک عدد |
رب گوجه فرنگی | یک قاشق غذاخوری |
رب انار | ۳ قاشق غذاخوری |
آب انار | ۱ لیوان |
نمک و زردچوبه | به میزان لازم |
دانه انار تازه | نصف لیوان |
طرز تهیه خورشت ناردون
مرحله ۱
برای تهیه یک خورشت مجلسی شما پس از اینکه پیاز ها را به صورت نگینی و ریز خرد نمودید تابه را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده و با افزودن مقدار کمی روغن مایع درون ماهی تابه پیاز ها را تفت دهید.
مرحله ۲
پس از گذشت چند دقیقه و هنگامی که پیاز ها سبک و شیشه ای شد زردچوبه را به پیاز داغ اضافه کنید و دوباره با هم مخلوط کرده و تفت دهید، حالا زمان اضافه نمودن مرغ ها به پیاز داغ دورن تابه میباشد.
مرحله ۳
مواد را با هم تفت دهید و سرخ کنید تقریبا ۵ الی ۷ دقیقه تفت دهید تا رنگ مرغ ها تغییر کند. مرغ ها را از درون تابه خارج کرده و رب گوجه فرنگی و رب انار را درون تابه ریخته و تفت میدهیم.
مرحله ۴
کمی که این مواد رنگ باز کرد آب انار را افزوده ، وقتی که شروع به جوشیدن کرد تکه های مرغ را درون تابه ریخته و درب آنرا قرار میدهیم و برای ۲ ساعت اجازه دهید تا با حرارت ملایم پخته و جا افتاده شود.
مرحله ۵
در ۵ دقیقه پایانی پخت دانه های انار تازه را به خورشت افزوده و صبر میکنیم تا غذا آماده شود ، با برنج سرو نمایید و لذت ببرید.