طرز تهیه جوجه کباب حلزونی تابه ای رستورانی دونفره ساده و سریع
طرز تهیه جوجه کباب حلزونی
پخت جوجه مجلسی در ماهیتابه با استفاده از سیخ های چوبی ، خوراک جوجه کباب گیلانی را میتوانید بر روی منقل و یا ذغال آماده نمایید و یا اینکه جوجه خوشمزه را در فر و با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد برای حدودا ۵۰ دقیقه اماده کنید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جوجه کباب حلزونی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
سینه مرغ بدون استخوان | ۴ عدد |
زعفرون | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
روغن زیتون خوراکی | ۲ قاشق غذاخوری |
لیمو ترش تازه | ۱ عدد درشت |
سیخ چوبی سایز کوچک | به تعداد لازم |
طرز تهیه جوجه کباب حلزونی
مرحله ۱
پس از اینکه سینه مرغ را بصورت خلالی و به قطر ۱ سانتیمتر برش زدید مقداری کاسه نسبتا بزرگی را انتخاب نموده و در آن زعفران دم کرده را آماده کنید سینه های مرغ را درون زعفران بغلطانید تا حسابی رنگ زعفران را بخود بگیرد.
مرحله ۲
پس از انجام این کار ، در مرحله بعد نمک و فلفل و روغن زیتون را درون کاسه ریخته و با مرغ حسابی مخلوط کنید زمانی که مواد بخوبی با هم ترکیب شد پیاز و آب لیموی تازه را به مواد اضافه کنید.
مرحله ۳
تا تمام قسمت های مرغ با ادویه و سس شما مخلوط شود، روی کاسه را با یک سلفون بپوشانید و برای مدت زمان یک شب تا صبح استراحت دهید تا قطعه های مرغ حسابی مزه دار شود.
مرحله ۴
در روز بعد سینه های مرغ را بصورت رول جمع کنید و به سیج بکشید، حالا تابه ای را بر روی اجاق گاز قرار دهید و مقداری روغن اضافه کنید زمانی که روغن داغ شد سیخ های چوبی جوجه را درون تابه قرار دهید.
مرحله ۵
درب ماهی تابه را ببندید تا جوجه کباب مخصوص و خوش طعم شما کاملا مغز پخت شود، سیخ ها را در طول زمان پخت چند بار پشت و رو کنید تا دو طرف جوجه هاسرخ شود.