طرز تهیه ته چین اسفناج گرگانی با مرغ ناهار دونفره ساده و سریع
طرز تهیه ته چین اسفناج
پخت ته چین رژیمی شمالی بدون گوشت، اسفناج غنی از آهن است. استفاده از اسفناج یک روش گیاهی عالی برای جلوگیری از کمبود آهن میباشد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ته چین اسفناج در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
برنج | ۲ پیمانه |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
ماست | به مقدار لازم |
زعفران آب شده | به مقدار لازم |
مرغ خرد شده | به مقدار لازم |
اسفناج خرد شده | به مقدار لازم |
طرز تهیه ته چین اسفناج
مرحله ۱
برای تهیه یک ته چین خوشمزه ، تابه را آماده کنید و روی حرارت lملایم اجاق گاز قرار دهید همراه با مقداری روغن مرغ را درون تابه ریخته و تفت دهید کمی که رنگ مرغ ها تغییر کرد و عوض شد نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید.
مرحله ۲
سپس مواد را با هم مخلوط کرده تا ادویه حسابی بخورد مرغ برود، در پایان کمی هم زعفران به مرغ اضافه کنید مرغ که سرخ شد اجاق را خاموش کرده و آنرا کنار قرار دهید.
مرحله ۳
در مرحله بعد ، اسفناج را بصورت جداگانه بپزید و برنج را نیز آبکش نمایید، درون تابه ای جداگانه پیاز را خرد کرده و تفت دهید سپس اسفناج ها را اضافه کنید کمی نمک و فلفل به مواد زده و باهم تفت دهید.
مرحله ۴
زرده تخم مرغ و ماست را با هم مخلوط کنید کمی هم زعفران دم کرده با آن مخلوط کنید حالا به این مواد برنج آبکش شده را اضافه کنید ، قابلمه مورد نظر را آماده کرده کف و دیوار آنرا با روغن چرب کنید.
مرحله ۵
برنج را نصف کرده نیمی از آن را درون قابلمه ریخته و با پشت قاشق فشار دهید تا حالت منسجمی پیدا کند مرغ سرخ شده را اضافه کرده و الباقی برنج را بر روی مرغها ریخته شعله پخش کن را روی اجاق گذاشته و دم کنی را روی قابلمه قرار دهید تا ته چین آماده شود.