طرز تهیه خورش کدو سبز با مرغ ناهار ۴ نفره خوشمزه ساده و سریع
طرز تهیه خورش کدو سبز با مرغ
مصرف کدو سبز را در برنامه غذایی خود و خانواده جای دهید به خاطر : کلسترول، سدیم و چربی کدو سبز پایین است و به حفظ تعادل کربوهیدرات ها کمک میکند که حفظ تعادل آنها، برای سلامت قلب ضروری است. غذاها و میوه های غیرنشاسته ای مانند کدوسبز، شما را سیر نگاه می دارند و برای درمان بیماری دیابت کمک میکنند.برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش کدو سبز با مرغ در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کدو | ۴عدد |
ران مرغ | ۴عدد |
گوجه فرنگی | ۴عدد |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
زردچوبه | ۱ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه | نصف قاشق چای خوری |
رب گوجه فرنگی | ۴ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۳ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
آب | ۲ و نیم پیمانه |
طرز تهیه خورش کدو سبز
مرحله ۱
برای شروع و تهیه خورشت یک تابه لبه بلند را انتخاب نموده پیاز ها را خرد نموده و درون تابه تفت میدهیم بعد از انجام این کار مرغ ها را اضافه نموده و با پیاز داغ تفت میدهیم ، در همین حین نمک و فلفل و زرد چوبه را به مرغ اضافه میکنیم.
مرحله ۲
حالا تا زمانی که طلایی رنگ شود به سرخ کردن ادامه میدهیم ، در مرحله بعدی رب و زعفران را به مواد درون تابه اضافه میکنیم شعله اجاق را زیاد کرده آب را نیز اضافه میکنیم زمانی که آب شروع به جوشیدن نمود شعله اجاق را کم میکنیم.
مرحله ۳
در مرحله بعد درب ظرف را گذاشته و اجازه میدهیم تا مرغ پخته شود. در این فاصله زمانی کدوها را سرخ میکنیم کدو ها را نازک برش زده و با حرارت کم سرخ نمایید تا کاملا مغز پخت شوند.
مرحله ۴
زمانی که آب درون تابه تبخیر شد کدوهای سرخ شده را به خورشت اضافه میکنیم بعد از گوجه فرنگی ها را خرد کرده و به خورشت اضافه میکنیم . در پایان کار آب لیمو و نمک و فلفل را به خورشت اضافه میکنیم.
مرحله ۵
اضافه کردن یک قاشق غوره طعم خورشت شما رو فوقالعاده خواهد نمود .میتوانید ۲ الی ۳ عدد گوجه را جدا سرخ کنید و هنگام سرو در ظرف خود قرار دهید . از عصاره قلم برای لعاب دار شدن خورشت میتوانید استفاده کنید . بخاطر اینکه کدو زودپز میباشد در پایان پخت خورشت، کدو سبز را اضافه نمایید.
نکات جذاب مهم آشپزی برای پخت خورش کدو سبز
مدت زمان پخت خورش کدو سبز به طور کلی حدود ۱ تا ۱٫۵ ساعت است. اما این زمان می تواند به عوامل مختلفی از جمله:
- نوع گوشت: گوشت گوساله یا گوسفند به زمان پخت بیشتری نسبت به مرغ نیاز دارد.
- اندازه کدوها: کدوهای بزرگتر به زمان پخت بیشتری نسبت به کدوهای کوچکتر نیاز دارند.
- میزان شعله: شعله ملایم باعث پخت آهسته و جا افتادن بهتر خورش می شود.
در اینجا به طور تقریبی زمان پخت خورش کدو سبز با توجه به نوع گوشت را آورده ایم:
- با گوشت گوساله: ۱٫۵ تا ۲ ساعت
- با گوشت گوسفند: ۱٫۵ تا ۲ ساعت
- با مرغ: ۱ تا ۱٫۵ ساعت
نکاتی برای پخت سریعتر خورش کدو سبز:
- می توانید از گوشت چرخ کرده به جای گوشت تکه ای استفاده کنید.
- کدوها را قبل از اضافه کردن به خورش، کمی تفت دهید.
- از زودپز استفاده کنید.
در نهایت، بهترین راه برای تشخیص پخت خورش کدو سبز، امتحان کردن طعم آن است. کدوها باید نرم و پخته شده باشند و خورش باید جا افتاده و غلیظ باشد.
منبع:ashpazibahari