طرز تهیه غوره مسما گیلانی با مرغ شام دونفره ساده و سریع
طرز تهیه غوره مسما
پخت خورش شمالی با مرغ و بادمجان؛ یک خورشت محلی خوشمزه و مجلسی با طعم ترشی خاص و لذیذ مخصوص استان های شمالی کشور. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه غوره مسما در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای دو نفر | |
مرغ | به مقدار لازم |
پیاز سرخ شده | ۶ قاشق |
غوره خورشتى بى دانه | نصف لیوان |
رب | دو قاشق |
نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین | به مقدار لازم |
بادمجان | یک عدد |
گوجه | یک عدد |
طرز تهیه غوره مسما
مرحله ۱
شما در شروع آشپزی مقداری روغن را درون تابه ریخته و بر روی حرارت اجاق گاز قرار دهید هنگامی که روغن داغ شد مرغ ها را درون تابه ریخته و سرخ کنید در این زمان مقدار کمی زردچوبه به مرغ اضافه نمایید.
مرحله ۲
کمی که رنگ مرغ تغییر کرد رب گوجه فرنگی را به مرغ سرخ شده اضافه کنید و با هم تفت دهید پس از گذشت چند دقیقه تفت دادن پیاز سرخ شده را اضافه کنید و دوباره با هم تفت دهید.
مرحله ۳
در مرحله بعد غوره را به خورشت ساده اضافه کنید و با مواد مخلوط کرده و تفت دهید، حالا سه لیوان آب درون تابه ریخته و اجازه دهید تا بجوشد، حالا مقداری نمک و فلفل و دارچین اضافه کنید و حرارت اجاق را کم کنید و صبر نمایید تا خورشت خوشمزه جا افتاده شود.
مرحله ۴
در طول این مدت زمان بادمجان ها را پوست گرفته و نمک بزنید ، سپس آنها را آبکش کنید تا نمکش گرفته شود پس از انجام این کار بادمجان ها را درون تابه ای جداگانه سرخ کنید.
مرحله ۵
از درون تابه خارج کرده و در همان تابه گوجه فرنگی ها را تفت دهید، زمانی که خورشت پخته شد بادمجان و گوجه را اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد یک جوش با هم بزند و طعم خورشت عالی شود، اکنون غذای شما آماده برای سرو شده است.