طرز تهیه کال کباب گیلانی با رب انار شام دونفره ساده و سریع
طرز تهیه کال کباب
پخت خوراک سنتی و محلی رشتی خوشمزه با رب انار و بادمجان، یه پیش غذا ی گیلانی که سرد سرو میشه. اگه غذاهای بادمجونی دوست دارید مطمئنا از کال کباب خوشتون میاد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کال کباب در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
بادمجان کبابی | یک کیلو |
گردو ساییده | ۱۵۰ گرم |
سیر له شده | ۱ قاشق مرباخوری سر خالی |
انار ترش ساییده | نصف لیوان |
نمک،فلفل، گلپر | به میزان لازم |
نعنا خشک | ۱ ق مرباخوری سرخالی |
خالواش خشک | ۱ ق مرباخوری سرخالی |
چوچاق | ۱ ق غذاخوری |
طرز تهیه کال کباب
مرحله ۱
شما پس از شستشو بادمجان ها را با پوست بر روی آتش قرار داده و کباب کنید سپس پوستشان را جدا کرده و دورن یک کاسه قرار دهید تا خنک شوند، اگر در این مرحله بادمجان آب انداخت آن آب را جدا کنید و دور بریزید.
مرحله ۲
سپس بوسیله یک گوشت کوب آنها را له نمایید. در مرحله بعد، گردو و سیر و انار را اضافه نمایید و همه این مواد را با هم مخلوط کرده و بخوبی له کنید و بکوبید.
مرحله ۳
در همان حال که مشغول کوبیدن مواد هستید سبزی ، نمک و فلفل و گلپر را هم با مواد مخلوط کرده و هم بزنید تا حسابی با هم ترکیب شوند . حالا ظرف غذا را برای چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند.
مرحله ۴
اگر این خوراک را با انار تازه و ترش تهیه نمایید بهتر است استفاده از رب انار رنگ غذای شما را تیره خواهد کرد.طعم کال کباب به ترشی میزنه و میتوانید با کم و زیاد کردن رب انار میزان ترشی غذا را تغییر دهید.
مرحله ۵
این غذای سنتی منبع غنی فسفر، ناسونین، فولات، ویتامین های B، کلسیم، پتاسیم، ویتامین A و بتا، کربوهیدرات، آهن، فیبر و ویتامین C است. و یک منبع ضد ویروسی مفید است.