طرز تهیه اشترودل گوشت و قارچ خوشمزه دونفره ساده و سریع
طرز تهیه اشترودل گوشت و قارچ
دستور پخت اشترودل خوشمزه خانگی با خمیر جادویی، اِشترودل نام یکی از شیرینیهای اتریشی است. اشترودل ورقه نازکی از خمیر پخته است که لوله شده و لای آن شیرینی یا انواع موادغذایی پر میشود.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اشترودل گوشت و قارچ در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای دو نفر | |
گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) | ۵۰۰ گرم |
قارچ | ۵۰۰ گرم |
پنیر موتزارلا | ۲۵۰ گرم |
آرد گندم | ۴۵۰ گرم |
روغن مایع | ۱۰۰ گرم |
شیر | ۱۲۵ میلی لیتر |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
تخم مرغ | یک تا دو عدد |
رب گوجه فرنگی | یک قاشق سوپخوری |
شکر | ۱قاشق سوپخوری |
نمک برای خمیر | یک قاشق چایخوری |
مایه ی خمیر | ۱ قاشق چایخوری |
بهبود دهنده | ۱ قاشق چایخوری |
نمک، فلفل سیاه | به میزان لازم |
طرز تهیه اشترودل گوشت و قارچ
مرحله ۱
برای تهیه یک اشترودل اولین کاری که شما انجام میدهید این است که مایه خمیر را همراه با شیر ولرم و یک قاشق سوپخوری شکر مخلوط کنید و سپس آنرا استراحت دهید تا عمل بیاید ۱۰ دقیقه زمان برای خمیر کافی میباشد.
مرحله ۲
سپس روغن مایع را با تخم مرغ مخلوط کنید و یک قاشق چایخوری بهبود دهنده به آن اضافه کنید سپس خمیر عمل آمده را ریخته و آرد را الک کنید و به خمیر آرام آرام اضافه کنید و با دست بخوبی ورز دهید تا حسابی جا افتاده و منسجم شود.
مرحله ۳
روی خمیر را به روغن مایع آغشته کنید و روی ظرف را با پارچه حوله ای بپوشانید تا حجم آن دو برابر شود. در مرحله بعد ، روی میز کار مقداری آرد بپاشید و خمیر را بروی آن قرار داده و به کمک یک وردنه خمیر را به قطر نیم سانت پهن کنید.
مرحله ۴
برای تهیه مواد میانی اشترودل پیاز را رنده کرده و درون تابه ریخته و تفت دهید سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و با هم تفت دهید هنگامی که رنگ گوشت تغییر کرد مقداری قارچ و نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه نمایید.
مرحله ۵
با هم مخلوط کنید در پایان هم رب گوجه فرنگی را درون تابه ریخته و برای مدت زمان ۵ دقیقه با هم مخلوط کرده و تفت دهید تا مواد میانی ساندویچ خانگی شما آماده شود.
مرحله ۶
در مرحله بعد ، این مواد آماده شده را بر روی خمیری که پهن کرده بودید ریخته و روی آن را با پنیر موتزارلا بپوشانید خمیر دیگری را آماده کرده و روی مواد قرار دهید ، سپس رومال زده و مقداری کنجد بپاشید.
مرحله ۷
فر را آماده کرده و غذای خود را برای مدت زمان ۲۰ دقیقه و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید ، اکنون اشترودل شما آماده برای سرو شده است. به جای استفاده از گوشت چرخ کرده در این ساندویچ میتوانید از ماهی ، مرغ و میگو استفاده نمایید.