طرز تهیه کوکو بادمجان کبابی و سیب زمینی با پنیر پیتزا ساده و سریع
طرز تهیه کوکو بادمجان کبابی
دستور پخت کوکو گیاهی خوشمزه با پنیر پیتزا و سیب زمینی،نکته مهم برای استفاده از بادمجان این است که حتما باید در حالت کاملا رسیده مصرف نمایید زیرا خام آن طعم تلخی دارد و در افرادی که آسم و برونشیت دارند باعث تحریک این بیماریها میشود.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو بادمجان کبابی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
بادمجان | متوسط ۲ عدد |
سیب زمینی پخته | ۲ عدد |
پنیر پیتزا | نصف لیوان |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
تخممرغ | ۱ عدد |
آرد سفید یا سوخاری | دو قاشق غ |
زردچوبه، نمک،فلفل پاپریکا | به میزان لازم |
طرز تهیه کوکو بادمجان کبابی
مرحله ۱
پس از اینکه بادمجان را تمیز نمودید، آنها را بر روی اجاق گاز قرار دهید بصورت کبابی درآورید پس از آماده شدن بادمجان ها پوستشان را جدا کرده و بروی میز کار قرار دهید و ساطوری کنید.
مرحله ۲
سپس سیبزمینی ها را رنده کنید بعد از آن پیاز را رنده نموده و با دست فشار دهید و آب آنرا جدا نمایید، مواد را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
مرحله ۳
در مرحله بعد ، به مایه کوکو خوشمزه تخم مرغ و نمک را افزوده و هم بزنید در همان حال فلفل و زردچوبه و پاپریکا را نیز به مایه اضافه کنید و مواد را با دست بخوبی مخلوط کنید و ورز دهید تا حسابی با ادویه آغشته شود.
مرحله ۴
سپس پنیر پیتزا را بریزید و در پایان آرد یا پودر سوخاری را اضافه کنید میزان آرد بستگی به غلظت مایه کتلت شما دارد، در حدی بریزید که بتوانید کوکو رژیمی را قالب بزنید. کتلت ها را بشکل دلخواه درآورده و درون تابه ریخته و تفت دهید.
مرحله ۵
از موادی مانند گوشت و سویا و فلفل دلمه ای و انواع سبزی های معطر مانند تره و جعفری میتوانید برای تهیه این کوکوی کاملا گیاهی و خوشمزه استفاده کنید.